Det siger kunderne:

Jeg har brugt Dan som fotograf i flere omgang og har været super glad for resultatet og servicen – hver gang:-)

Henrik
Erhvervs kunde

Hele min oplevelse med mit besøg hos Dan for at få taget portræt billeder var rigtig god. Dan er et yderst professionelt menneske, der gerne går i detalje med sit arbejde. Man føler sig velkommen i Dans studie og der bliver ydet en indsats for, at man som kunde slapper af.

Brian
Portræt Kunde

Jeg har Benyttet Dan til flere opgaver til mit Bar-catering bureau. Dan har leveret billeder langt over det forventede og udvist en forståelse for min virksomhed og service som jeg ikke havde forventet.

Peter
Erhvervs kunde

Fantastisk og top professionel service

Kirurgen
Erhvervs kunde

Dan is a creative photographer, that has a very engaged approach to the task at hand, and he works well with consepts that shows a clear red thread through out the project.

Sandie
Grafisk samarbejde

Dan har taget billeder samt lavet en video til vores bryllup og vi er stadig blæst bagover af resultatet. Videoen viser helt klart og tydeligt de bedste øjeblikke fra vores vielse og kvaliteten er i top! Billederne er blevet redigeret efter vores eget ønske- og de lever helt op til hvad vi ønskede med billederne.
Så hvis du ønsker en fotograf hvor kvaliteten er i top, hvor du får alle dine forventninger opfyldt og du er med under hele processen så kan du med ro i maven vælge Dan som din fotograf! 🙂

Sandie
Bryllups kunde