fbpx

Om fotograf Dan Nielsen

Dan Nielsen er en talentfuld og erfaren fotograf med et passioneret øje for detaljer. Født i 1977, har han dedikeret mange år til sin kunst, og blev udlært reklamefotograf i 2010. Med sit fotostudie i Tårnby på Amager, har Dan Nielsen en fast base for sine fotografiske opgaver. Men hans fotografiske ekspertise stopper ikke der – han har også mulighed for at bringe sine færdigheder og udstyr på farten med et mobil fotostudie, så han kan arbejde i hele landet.

Dan er en familie mand med 2 børn, og hans erfaring som far bringer en blødere og mere empatisk tilgang til hans portrætfotografering. Han formår at fange sit motivs essens og bringe det frem i et enestående billede.
Hans brede erfaring og evne til at arbejde i et fotostudie såvel som på location gør ham til et oplagt valg for dine fotografiske behov.

Du velkommen til at kigger mere rundt på hjemmesiden, og se nogle af de billeder som han har taget for andre kunder og lære mere om hans ydelser – måske er der noget der inspirerer dig? 

Kontakt Dan i dag for et uforpligtende tilbud, og lad ham hjælpe dig med at bringe dine visioner til live gennem fantastiske fotografier.

Trustpilot2022

Kontakt mig i dag

Udfyld kontaktformularen forneden, eller send en email på mail@dannielsen.dk og få et godt tilbud.

    Jeg vil gerne kontaktes angående:


    Kontakt Fotografen

      Telefon +45 5180 7478 E-mail mail@dannielsen.dk

      Konto og studie adresse Stavlundvej 19, Baghuset 2770 Kastrup