fbpx

Portrætter privat og erhvervsportrætter

Hvorfor har i brug for professionelle medarbejderportrætter?

Medarbejderportrætter er et af de vigtigste værktøjer til at formidle din virksomheds identitet udadtil. Det bruges alle de steder din virksomhed skal eksponeres; på hjemmesider, i brochurer, til pressemeddelelser, til reklame, på sociale netværk, på plakater og til PR.

Dit portræt giver dig mulighed for at præsentere dit firma professionelt og sælge dit produkt bedst muligt. Det vil repræsenterer din virksomhed fra en mere personlig side.

Alle kan tage billeder i dag, men ikke alle har talent og erfaring til at tage det perfekte portræt billede. Gode medarbejderportrætter kræver talent og erfaring. Du har brug for en fotograf, der kan se og præsentere din virksomhed i det det helt rigtige lys og fra den helt rigtige vinkel. Hvis du hyrer en fotograf udelukkende på baggrund af billigste pris, vælger du oftest talent og erfaring fra og ender derfor op med et svagt portræt. Portræt fotografering er en kunst art!

Et professionelt portræt er et fremragende værktøj til at give et positivt og et varigt indtryk. Det hjælper dig til at komme endnu tættere på dine kunder. Derfor bør du altid have nutidige, veloplyste og eftertænksomt komponerede portræt.

Det perfekte portræt kommunikerer din succes og troværdighed og den kvalitet vil jeg gerne hjælpe dig med at opnå. Det er en nødvendighed og ikke blot en mulighed for din virksomheds succes.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg ved de perfekt portrætter kan hjælpe dig og din virksomhed til endnu større succes.

Personligt privat portræt?

Hvis du er interesseret i at få taget et professionelt og kreativt privat portrætfoto, så kan du med fordel tage kontakt til mig. Jeg er faglært fotograf fra det københavnske, og portrætfotos er en foto genre jeg elsker at arbejde med. Jeg lægger stor vægt på, at mine portrætfotos udtrykker personlighed, da denne foto genre handler om at få udtrykt nogle følelser i fotografiet.

Kontakt mig allerede i dag og kom et skridt nærmere et flot og unikt portræt foto.

Kontakt Fotografen

    Telefon +45 5180 7478
    E-mail mail@dannielsen.dk

    Konto og studie adresse
    Stavlundvej 19, Baghuset
    2770 Kastrup