fbpx

My Journal

En weekende med AI 🤖 📷

📸 🤖 Weekendrefleksioner: AI og Fotografi 🤖 📸

I denne weekend tog jeg et dyk ned i den spændende verden af AI-billeder og AI-redigering. Der kiggede jeg nærmer på deres anvendelser kombineret med det “rigtige” fotografi.
Som professionel fotograf er det vigtigt for mig at omfavne innovation og holde mig foran.
At forstå AI-genererede billeder og deres integration i processen med at skabe “autentiske” fotografier var oplysende. Det er en spændende udvikling med uendelige muligheder.
Sammenkoblingen af AI-teknologi med traditionelle fotograferingsmetoder åbner døre til en verden af kreativitet. Uanset om det er at forbedre visuel appel, forfine detaljer eller eksperimentere med surrealistiske kompositioner, er potentialet virkelig imponerende.
Jeg ser frem til at integrere disse nye indsigter i mit arbejde og levere uovertrufne visuelle oplevelser til mit publikum. 📷 🤖

 

Hvad tænker du om brugen af AI billeder? Har du selv brugt det? Skal der være grænser for hvor man må bruge det? Skal det nævnes hvis man bruge det?

Her under er der med hjælp fra Lenoardo.AI og Midjourney, lidt politisk sjov fra den “farlige verden” vi lever i for tiden.
#AIFotografi
#Innovation
#FotografiRejse
#KreativitetFrigivet
Trump/Putin Car deal

Klar efter ferien?

“Frisk og veloplagt efter en dejlig vinterferie?
☀️/❄️

Måske har du også været syd på og nydt solen og fået en skøn kulør! Og så er du måske klar til at friske dine profilbilleder op! 💼

Som professionel faglært fotograf specialiseret i portrætfotografi kan jeg hjælpe dig med at skabe et nyt og indbydende udtryk, der afspejler din energi og personlighed.

Lad mig skabe de billeder, der skiller sig ud og giver et positivt indtryk på de sociale medieplatforme og professionelle netværk. 📸✨

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov – lad mig hjælpe dig med at skabe det perfekte billede, der repræsenterer dig bedst muligt! 💬
———-

 

 

#ProfessionelFotografi

#ProfilBillede

#Portrætfotografi

#PersonligBranding”


Januar erhvervs-tilbud

Tilbuddet inkluderer:

  • 20% rabat på den første fotograferingssession til virksomheden.

  • Skræddersyede og professionelle billeder af f.eks dine produkter, lokaler, eller medarbejder.

  • Fotografisk ekspertise og kreativitet for at sikre, at dine billeder skiller sig ud.

Sådan indløser du tilbuddet: Kontakt mig inden udgangen af januar og nævn koden “JANUARFOTO20” for at få din rabat.


Gang i Nisseværkstedet 🎅🏼

Print, Nisseværksted

I Nisseværkstedet er der fuld fart, så hvis du ønsker julebilleder, er det tid til at booke din tid. Nedtællingen til juleaften er begyndt! 🎅🏼


Fotograf på abonnement….hvad er nu det?

Ja, du læste rigtigt!
Snart vil jeg introducere et spændende nyt tilbud – Fotograf på Abonnement. Dette betyder, at i kan nyde de utallige fordele ved at have en dedikeret fotograf i jeres virksomhed på en mere regelmæssig basis.
Med en Fotograf på Abonnement vil du have bekvemmeligheden af planlagte fotosessioner, der passer til din tidsplan og behov. Uanset om det er til professionelle portrætter, produktfotografering, begivenheder eller noget helt tredje, så er jeg der for at fange de øjeblikke, der betyder noget for jeres virksomhed.
Du behøver ikke bekymre dig om at finde den rette fotograf hver gang, for jeg vil være din fotograf, klar til at fange de særlige øjeblikke og skabe smukke billeder for dig. Abonnementet giver dig også den fordelagtige prisfastsættelse og fleksibilitet, som du har brug for.
Hold øje med flere detaljer, der snart kommer.
Kontakt mig gerne hvis du allerede nu gerne vil høre nærmer om dette produkt. mail@dannielsen.dk eller telefon 51807478.

Kontakt Fotografen

    Telefon +45 5180 7478 E-mail mail@dannielsen.dk

    Konto og studie adresse Stavlundvej 19, Baghuset 2770 Kastrup