fbpx

My Journal

🌞📸 Opdater dit profilbillede denne sommer! 🌼📷

Mens solen skinner, og sommeren bringer en bølge af positivitet, er det det perfekte tidspunkt at forny dit professionelle billede. Hvis dit gamle portræt ser lidt sløvt ud, er det nu, du skal gribe chancen og opdatere det med et friskt og levende udseende! 🌟

Dit profilbillede er ofte det første indtryk, du giver potentielle forbindelser, arbejdsgivere eller kunder. Det er vigtigt at vise dit bedste selv, udstråle selvtillid og professionalisme. Her er nogle grunde til, hvorfor sommeren er det ideelle tidspunkt at investere i nye portrætter:

1️⃣ Udsend sommerenergi: Sommeren er en sæson præget af fornyelse og vitalitet. Fang den livlige ånd i dit nye portræt, der afspejler varmen og entusiasmen, der harmonerer med dit professionelle brand. Et friskt billede kan øjeblikkeligt tiltrække opmærksomhed og formidle din positive attitude.

2️⃣ Udnyt det naturlige lys: Med længere dagslys og rigelig solskin giver sommeren fremragende lysforhold til udendørs fotosessioner. Naturligt lys kan fremhæve dine træk, fremhæve dine bedste vinkler og skabe en varm og indbydende stemning.

3️⃣ Omfavn levende baggrunde: Udnyt de levende farver og smukke omgivelser, som sommeren byder på. Uanset om det er blomstrende blomster, frodig vegetation eller en rolig strand, kan valget af en fascinerende baggrund tilføje dybde og personlighed til dit portræt og få det til at skille sig ud blandt andre profiler.

4️⃣ Udstrål en afslappet og selvsikker aura: Sommeren vækker ofte en følelse af afslapning og velvære. Brug denne mulighed for at vise dit imødekommende og selvsikre jeg. Et nyt portræt taget i denne sæson kan udstråle ægthed og hjælpe dig med at etablere forbindelser baseret på tillid og imødekommenhed.

5️⃣ Vis din forpligtelse til vækst: Ved at investere i en opdatering af dit professionelle portræt viser du din forpligtelse til personlig og faglig udvikling. Det viser, at du værdsætter din online tilstedeværelse og hvordan andre opfatter dig. At tage dette skridt kan efterlade et varigt indtryk på dit netværk.

Så lad ikke dit profilbillede gå ubemærket hen længere! Udnyt sommerens levende energi og forkæl dig selv med et friskt og fængslende portræt.


Godt nytår 2023

Rigtig godt nytår til jer alle.
Her med udsigten over københavns Rådhusplads nytårs aften 2022-23.


Nu også fotograf for Fremad-Amager

I sidste uge var jeg på besøg hos Fremad-Amager for at lave holdfoto og nye spillerfotos…..det var en kold morgen, men det gik fremragende!

Beauty

Kosmetikkens historie kan spores helt tilbage til oldtidens Egypten, Assyrien, Persien og Indien, hvor man har fundet paletter med rester af datidens øjenmakeup. Her brugte både mænd og kvinder kosmetik i form af cremer, øjenmakeup og parfumer. Også hos flere stammefolk var brugen af makeup særdeles udpræget. Her markerede man sin sociale status via kropsdekorationer og ansigtsmaling. Brugen af makeup forelå for det meste de højest socialt stillede.
Kosmetikkens historie er præget af ikke mindst de æstetiske normer, men også kulturelle og religiøse aspekter har haft stor betydning for brugen af makeup op gennem tiden.
(kilde Wikipedia)

Her har jeg dog helt uden indbladning af religiøse aspekter lave beauty fotos i samarbejde med IZANEL COPENHAGEN


ROADTRIP USA OG HJEM IGEN

Jeg lovede i det sidste oplæg, at jeg løbende ville opdatere med billeder fra det sydlige Nordamerika… Det blev desværre ikke til så mange opdateringer her, men på Instagram kom der et billede hver dag. Nogle af de billeder vil jeg lægge op her, så I der ikke bruger Instagram også kan se, hvad en 10 ugers tur til USA og Bahamas kan bringe af billeder.


Kontakt Fotografen

    Telefon +45 5180 7478 E-mail mail@dannielsen.dk

    Konto og studie adresse Stavlundvej 19, Baghuset 2770 Kastrup