fbpx

My Journal

ROADTRIP USA OG HJEM IGEN

Jeg lovede i det sidste oplæg, at jeg løbende ville opdatere med billeder fra det sydlige Nordamerika… Det blev desværre ikke til så mange opdateringer her, men på Instagram kom der et billede hver dag. Nogle af de billeder vil jeg lægge op her, så I der ikke bruger Instagram også kan se, hvad en 10 ugers tur til USA og Bahamas kan bringe af billeder.


Roadtrip USA update “New Mexico”

For en uge siden startede jeg og familien på en 11 ugers roadtrip, som forgår i det sydlige nordamerika. De første 14 dage er vi i New Mexico. Jeg vil her løbende komme med lidt fotoupdates, Ellers kan i også se “dagens foto” på instagram.


360grader med flot udsigt

Igen har jeg lavet 360 graders fotos for hotelbranchen. Denne gang var det med flot udsigt over lufthavnen i Kastrup direkte fra baren :)

Ser flere 360graders fotos “HER


Stemningen ved Lagkagehuset 30års jubilæum på Christians Havn

Jeg var så heldig at hjælpe Lagkagehuset med stemning og situationsbilleder da de havde 30 års jubilæum på Christianshavn med “Jane mor” i spidsen. Jeg fik fanget den gode stemning mellem kunderne og medarbejder.


360grader panorama for Planetariet i københavn

I foråret fik jeg opgaven at lave et 360 graders foto i MEGET høj opløsning over Københavns hustage og tårne.

Fotoet skulle kunne klare at blive blæst op i Planetariets dome, som er MEGET stor. Opgaven blev løst fra toppen af Rundetårn, det endte med et foto på 287 megapixels.

Du kan selv tage en tur i Planetariet og opleve fotoet med Planetariets egen stjernehimmel/nattehimmel.

Du kan også se flere 360 graders fotos “HER“.


Planetariets 360 graders fulldome.

Kontakt Fotografen

    Telefon +45 5180 7478
    E-mail mail@dannielsen.dk

    Konto og studie adresse
    Stavlundvej 19, Baghuset
    2770 Kastrup