fbpx

Drone

Drone foto & video

Drone fotos i højde op til 120 meter.

Drone billeder kan tages helt op i en højde af 120meter, og med et erhvervs bevis er det muligt at flyve over bebygget områder på loveligvis. (Dette er ikke lovligt for private)
Ring eller skriv hvis du har en fotoopgave der kræve en drone for at udføre.

Se også 360 graders drone fotos “HER


Mad & Drikke

Mad & Drikke

Billeder er en vigtig del af markedsføringen af ​​et produkt eller en virksomhed inden for mad- og drikkebranchen. Det giver mulighed for at vise deres produkter eller retter i det bedste lys og fange forbrugernes opmærksomhed. Gode billeder kræver en fotograf med erfaring og kreativt øje. Man skal være i stand til at fange farverne, teksturerne og smagen af ​​produktet, samt præsentere det på en appellerende måde.

Billederne kan også bruges på en række platforme, såsom hjemmesider, menuer, brochurer, reklamekampagner, sociale medier og PR-materiel. De kan også bruges til at lave produktbilleder til emballage og andre formål.

Jeg vil være i stand til at tage professionelle billeder, der skiller sig ud fra mængden. Jeg har den nødvendige erfaring og udstyr til at opnå det bedste resultat og sikre, at produktet ser smagfuldt og indbydende ud.

Billeder er et afgørende element i markedsføringen af ​​din virksomhed og kan bidrage til at øge salget af dit produkt.
Kontakt mig for at opnå det bedste resultat og fremvise dit produkt i det bedste lys.


Drone Taginspektion

Drone taginspektion

Drone taginspektion er en fordel hvor det er svært eller umuligt at opsætte lift. Jeg kan tilbyde foto og video inspektion af tag, tagrender, skorsten mm. Og det er ovenikøbet billiger end at få 2 mænd og en lift ud :) Prisen starter fra 1900 kr. eks. moms.


360 grader fotos

360 graders foto

HVAD ER IDEEN MED 360 GRADERS FOTOS?

360 graders fotos er en teknik, der tillader en person at se et rum eller en scene fra alle vinkler ved at rotere billederne rundt. Det er en interaktiv oplevelse, der giver brugeren mulighed for at undersøge et sted og få en følelse af at være til stede i rummet. Ideen med 360 graders fotos er at give en virkelighedstro oplevelse og en detaljeret opfattelse af et sted uden at skulle fysisk rejse dertil.

 

 

 

 


Kontakt Fotografen

    Telefon +45 5180 7478 E-mail mail@dannielsen.dk

    Konto og studie adresse Stavlundvej 19, Baghuset 2770 Kastrup